Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tényleg a szex az oka mindennek - hol is olvastam ezt?

Akkor én is beteszem

Akkor én is beteszem

Megígértem, itt a folytatás

2022. március 22. - Sandakutya

tumblr_n15z9blvrn1r8ka0xo1_1280.jpgRemélem szép hosszúra tudom nyújtani.
Nagyon sokszor volt szerencsém hozzá, mindig élveztem, mindig kicsit más volt, és mire megunhattam volna, a nők nem akarták többé, vagy többször. Lehet, hogy mégse voltam benne jó?

Amúgy, nem egy nőtől hallottam, hogy "Ez nagyon jó, kitől tanultad?".
Vigyorogtam. Magamtól, senkitől, az egyik lánytól, és amúgy nincs jelentősége, mert aki volt már profival, az úgyis tudja, hogy én harmatos lóhere vagyok ahhoz képest.

Na ezt sokszor át kell majd írnom, hogy minden részlet benne legyen. Pornó nem, de egy pici nuni biztos lesz benne (már meg is volt :).

A masszázsról lesz szó megin. Azt nem mondtam? Na honnan is folytassam...

Szóval a nyakától indulok lefelé.
A nő hason fekszik az ágyon, feje kissé félrefordítva, vagy az álla belefúrva a matracba, amíg váll alá nem érek, ez az előnyösebb, az izmok/inak/testrészek szimmetrikus terhelése miatt. 
Ja, nem végeztem semmi tanfolyamot, egy hozzáértő biztos kiakad az okoskodásomon, de nem érdekel, én így szoktam. Megint elkalandoztam volna?
Két hüvelykujjam összeér a nyak közepén, a gerinc felett. A gerincet nem nyomkodjuk, erősen biztosan nem, az tilos. Nagy bajt lehet okozni.
Szóval, a hüvelykujjak középen, a tenyeremmel pedig próbálom átfogni a nyakát, a középső ujjam vége már a nyak alatt van (nagy kezem van). Ahogy haladok centiről-centire lefelé, közben a nyak izmokat finoman összeszorítom, kb ütemesen. Szorít, csúszik lejjebb kicsit, szorít, csúszik... Hamar leérünk a nyak alsó részére. Hivatalosan sosem megyünk felfelé, de én amatőr vagyok, szóval de. Ugyanezt csinálva elindulok felfelé. Majd megint le. Közben kicsit változtatsz. Kicsit jobbra húzódsz mindkét kezeddel, vissza, kicsit balra. Ujjbeggyel csinálod, vagy egészen a végével, szinte már a körmöddel. Nyomkodod, simítod, arrébb. Újra. Játszani kell. Általában senki sem mondja, hogy ez rossz, azt ne, csak ha nagyon fáj. De oda nem cél eljutni ugye. Leginkább, csak szótlanul élvezik.

Innen könnyű a vállakra áthaladni. Szimmetrikusan, távolodva középről, markolászol, kissé megszorítod a csukjás izmokat, vissza a nyakhoz, majd távolodás, egészen a válla végéig. Ott már csak csont van, pici husival (ideális esetben), ot nem nagyon tudsz mit nyomkodni, de azért megteszed. Többször volt, hogy elaludtak a kezem alatt, ami nem mindig jó, egyrész mert elmarad a lényeg (kell-e mondanom?), másrészt mert volt aki felriadt a szundikálásból, akár többször is. Rémálmokat meg nem szeretek okozni.
Mész lefelé a váll ízületek mentén. Lapocka. Nézz végig egy robbantott malac ábrát a hentesnél, többnyire azok a részek vannak rajtunk is.
Hátizom. Középen, fentről le. Bentről kifelé, bordák, bordák alatt kicsit lecsúszunk, finom símítás, simogatások.
Hoppá, véletlen a cicihez is hozzáértem! Ejnye, de figyelmetlen vagyok. Megint!
Vissza a hátra. Ahogy elhagyod az alsó bordákat, már nincs ami ellenálljon, szóval a hát alsó-külső részén, nem nyomunk mint állat, mert ott a vese, meg egyebek. Talán. Keress rá. Wiki: testrészek, ember (nő). Bár sok külömbség nincs, ilyen téren. FYI.
A derék jön. Itt lehet a legerősebben nyomni. Szinte. Azért nem ész nélkül, de az ismétlődő, simítás, nyomás, dörzsölés(?), már mehet ököllel is, ha eddig nem tetted. Ne úgy képzeld, hogy beleboxolsz, hanem hogy ökölbe szorított kézzel nyomod, nyomás alatt kissé mozgatod ide-oda. Érzed, ahogy a bőr csúszkál az izmon, csontokon. Érdekes. A gyerekkoromat idézi vissza. Mikor órákon át tudtam simogatni a kutyámat, ismerkedve az anatómiájával. A kis inak, izmok, csontocskák, egy komplett kutyamasszázst kapott az öreglány, szerintem hálás is volt érte. Nem! Voltak nagy kihagyott területek, nyugi. Ez nem az a platform.
Visszatérve. Az ujjaiddal is masszírozhatsz. Akár mind a tízzel, vagy csak néggyel-néggyel egysorban, vagy egyesével. Mindegyik más hatást vált ki. Erre persze akkor jössz rá, ha van egy partnered, aki szinte ugyanezt végigjátsza veled és egymást tanítjátok, megtapasztaljátok hogy jó.
Folytatom. Ez lesz a legutálatosabb, leghosszabb írásom. Fel kell dobnom, valami mezítelen masszírozós képpel...

Derék tájon kissé-nagyon meggyúrom. Azt mindenki szereti. Tizennyolc év felett, biztos mindenkinek volt már derékfájása. Kivéve, aki sportol rendesen. Nekem korábban is volt, magas is vagyok. Tudjátok, nyomaték=erő x erőkar.
Aztán csalok. A legjobb részt kihagyom. De ezt ő még nem tudja. Valamit sejthet, mert óvatosan át szánkázok a fenekén lefelé, és valahol a combjától lefelé kezdek munkálkodni. Úgyis már kezd fáradni a lábam, jobb, ha meg is fordulok, ezúttal fordítva ülök a nő fenekére. Persze ha kell, combból tartom magam (igen, másnap sírok, és élvezem, hogy fáj).
Szóval haladunk a comb legfelső pontjától a boka felé. Lassan. Centiről-centire. Persze többször olajozunk közben, nagy felületet bejártunk már, fogy a kenőanyag. Ha csiklandos a nő, akkor annyi a teendőnk, hogy kicsit erősebben nyomunk. Valahogy így állt össze bennem a sorrend: érintés, izgatás, csiklandozás, masszázs. A bőr nyomás erősségét növelve. Ez már totál gáz. Most írom a doktorim "Hogyan legyünk tudálékosak?" témában. Mindegy.
Szóval a combok. A hüvelyk és mutató (és/vagy a többi ujj) közé fogjuk a bőrt. Kissé nyomva. Közben finoman "csipkedve" bele-bele mélyesztjük ujjainkat a finomságba (még mindig csak a bőrről és zsírról beszélek). 
Ha két kézzel dolgozol egy lábon, akkor újabb trükköket találhatsz ki. Lényeg, hogy a másikat se hanyagold el. Szimmetrikusan, lefelé. Térdhajlat, az is lehet csiklandós. Általában, itt kezd kiállni a derekam, szóval, hogy ne kelljen előre hajolnom, felemelem a térd alatti részt (de, szépen csuklik, és emelkedik felfelé). A vádlit alaposan meggyúrjuk, had csússzon az olaj, a túloldalt a sípcsont környékét is, bár ott inkább bőrápoló hatás miatt, túl sok izom nincs arrafelé. Aztán a boka. Ott is van dolog. Gyúrsz, lassan át a talpra. 
Tudod, van olyan, hogy talpmasszázs. Na itt is kreatívkodhatsz. Bár elvileg a talpon van jópár szervünk idegi kivezetődése (megin hülyeséget mondok?), szóval pl. vesebajra a talp megfelelő részét nyomkodva rendbejöhet, de én még nem találkoztam olyannal, hogy egy pár perces talpmasszázs után, azt mondta volna, tegnap óta vese/máj baja van. Ha óvatos vagy, nem lehet baj. Aztán az ujjak. Ez szinte mindig csikis, szóval rászoríthatsz, ha kell. Vissza talp, boka, vádli, comb. Igen, kissé sietősebben, mert a legjobb dolog már nagyon vár rád!

A fenekét veszed kezelésbe. Én alulról szoktam kezdeni, comb irányából, szinte teljesen nyitott tenyérrel, a hüvelykujjaim sokszor összeérnek. Közben markolászol (élvezed, remélhetőleg ő is), masszírozol, csíkban, hosszában, keresztben, egy/több ujjal, és a nagy kerek, dagadó tésztát csak formálod, dagasztod.... hmmm. Imádom!
Aztán ha már kezded unni, úgy 3-4 perc után, vagy ő, kezdi egyre feltornászni a fenekét (mit akarhat?), óvatosan az egyik gyúrásnál, kissé jobban széthúzod a fenekét. A két part távolodik egymástól, majd vissza. Gyúrsz, simítasz, megint. Egyszer csak meghallod az ismerős hangod: "cstt", ahogy a punci szét csattan és halkan jelzi "Akarom!". Folytatod. 
Aztán kicsit feljebb, az ánusz környékén, "véletlenül" úgy húzod vissza a két hüvelyk ujjad, hogy közben végig simítasz az ánuszán. Majd megint. Kicsit erősebben, gyengédebben, ízlés kérdése (olaj legyen!). 
Aztán már a punciját feszíted szét. Többször. Úgy a húszadik környékén, végighúzod az ajkain (nem a száján) a hüvelyk ujjaid. Vagy egyéb ujjaid. Vigyázz, mert beszippant! 
Hoppá! Mondtam. Már szépen ujjazod a nőt. Mindig ez van. Nem is szeretem (nem, mi? :D ).
Élvez, mozog, tudja mi kell neki. Talán mondja is.
- Tedd már be a farkad!
Van, hogy az átfordulás el is marad, pláne, hogy szerepet cseréljetek. De rossz is az. ;)

Ugye nem kell folytatnom?
sexy-babe-with-her-delightful-ass-and-pussy-enjoys-erotic-massage-04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://akkorenisbeteszem.blog.hu/api/trackback/id/tr2417776158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása